Domácí tatarka z majonézy je jednoduchá a rychlá příloha, která skvěle doplní smažené pokrmy, grilované maso nebo zeleninové saláty. S čerstvými ingrediencemi, jako je nakládaná okurka a cibulka, získáte krémovou omáčku plnou chuti.
Suroviny
200gkvalitní majonézy
25gkyselých okurek(nastrouhané)
2lžíceláku z okurek
15gcibule(najemno nasekaná)
1lžičkaworcesterové omáčky
1lžičkacukru
sůl, čerstvě mletý pepř
Postup přípravy
Do misky si dejte majonézu, nastrouhejte okurku a přidejte najemno nasekanou cibuli. Dále přimíchejte worcesterovou omáčku, cukr, lák z okurek a tatarku dochuťte solí s čerstvě namletým pepřem.
Poznámky
Hotovou tatarskou omáčku přikryjte potravinářskou fólií a nechte ji v lednici vychladit a uležet. Podávejte k oblíbeným pokrmům.
Kalorie: 211kcal
chod: Dresink, Příloha
Kuchyně: Česká
klíčové slovo: dipy a dresinky, omáčky, snadné recepty