Go Back

Milánské špagety s mletým masem

5 z 1 hodnocení
Příprava 20 minut
Vaření 1 hodina 30 minut
Celkový čas 1 hodina 50 minut
Porce 4
Špagety s mletým masem jsou klasickým rychlým pokrmem, který spojuje šťavnatou omáčku s masem a jemnou chutí rajčat.

Suroviny

  • 3 lžíce olej
  • 1 ks cibule (velká)
  • 500 g mleté maso (mix)
  • 500 g rajčatová passata
  • 70 g rajský protlak
  • 1 ks bobkový list
  • 2 kuličky nové koření
  • 2 stroužky česnek (nasekaný)
  • 2-3 lžíce cukr
  • 2 lžíce italských bylinek (nebo lžička oregana, lž. tymiánu, lž. rozmarýnu, lž. bazalky)
  • sůl, čerstvě mletý pepř

K PODÁVÁNÍ

  • 300 g špagety (v suchém stavu)
  • 200 g strouhaný sýr (podle chuti)
chod: Hlavní chod, Večeře
Kuchyně: Italská
klíčové slovo: omáčky, snadné recepty