Jsme národem houbařů a recept na takovou houbovou klasiku jako je smaženice s vejci nesmí chybět. Staročeská smaženice z čerstvých hub je naprosto jednoduchý…
Hovězí plátky na houbách je tradiční české jídlo, které spojuje šťavnaté a křehké plátky masa s chutí lesních hub. Hovězí plátky na houbách od…
Kulajda je klenotem české gastronomie a na světě byste hledali jen málo takto chuťově zajímavých polévek. Vyvážená sladkokyselá chuť je základem této výjimečné polévky.…
Houbařská sezóna stále neskončila a houbové úlovky je potřeba zpracovávat. Tato houbová směs na topinky je vhodná k zavaření a uschování, takže ji kdykoli…
Vepřové maso a lesní houby, to je kombinace, která jde perfektně k sobě. Průměrný Čech zkonzumuje za rok nejvíce vepřového masa a také jsme…
Když je houbová sezóna, tak jsou lesy plné bedel. Co z nich ale připravit? Buďto je udělejte smažené a nebo si je vychutnejte na…
Bramboračka s houbami, bramborová polévka s houbami nebo houbová polévka s bramborami. Je jedno jak ji nazvete, ale faktem zůstává, že bramboračka je jednou…