Mac & Cheese je oblíbená americká pochoutka, která je naprosto jednoduchá na přípravu. Pokud máte dostatečný energetický výdej, tak je tato pochoutka pro vás…
Špagety s mletým masem je oblíbené italské jídlo, které se snadno připravuje a je plné chutí. Tento recept vás provede jednoduchými kroky k vytvoření…
Svíčková na smetaně je tradiční české jídlo, které spojuje propečené hovězí maso s lahodnou, krémovou omáčkou plnou kořenové zeleniny zjemněnou smetanou. Luxusní svíčková na…
Kuře na paprice je tradiční české jídlo, které je oblíbené pro svou jemnou chuť a vůni sladké papriky. Tato lahodná omáčka s jemným masem…
Hovězí po burgundsku (Boeuf Bourguignon) je klasický francouzský pokrm, který spojuje jemné hovězí maso s bohatou, vínovou omáčkou. Tento recept vás naučí, jak připravit…
Guláš není oblíbený jen u nás, ale i v dalších kuchyních, kde figuruje měkké, šťavnaté a dlouho dušené maso. Existuje mnoho druhů gulášů, ale…
Hovězí plátky na houbách je tradiční české jídlo, které spojuje šťavnaté a křehké plátky masa s chutí lesních hub. Hovězí plátky na houbách od…
Segedínský guláš pochází z Maďarska a název vychází z názvů Szekély gulyás nebo székelykáposzta neboli Székelyho zelí. Pojďme si připravit počeštělou verzi této výborné…
Francouzi mají své hovězí po burgundsku, Maďaři vaří perkelt, a u nás v Česku si pochutnáváme na hovězím guláši. Každý ho připravuje trochu jinak,…