Plněné papriky s rajskou omáčkou jsou tradiční české jídlo, které kombinuje jemné mleté maso s rýží, kořením a dušenými paprikami v lahodné rajčatové omáčce.…
Znojemská omáčka je tradiční české jídlo, které se připravuje z hovězího masa a výrazné omáčky s nakládanými okurkami. Typicky se podává s houskovými knedlíky…
Španělský ptáček je tradiční český pokrm z plátků hovězího masa, které jsou nejčastěji plněné slaninou nebo kouskem uzeniny, vejcem a okurkou. A to celé…
Hledáte jednoduchý recept na přípravu vepřového masa? Nehledejte dál a připravte si tyto přírodní vepřové plátky s výbornou omáčkou z výpeku. Tento recept je…
Guláš je klasické a syté jídlo české kuchyně, které vyniká svou bohatou chutí a vůní koření. Díky vepřovému masu je guláš jemnější a rychleji…
Tatarka je snadná a rychlá příloha, která výborně doplní smažené pokrmy nebo grilované maso. Zapomeňte na kupované omáčky a zkuste si připravit tuto lahodnou…
Šťavnatý vepřový plátek dokonale propečený do měkka je zalitý lahodnou, hustou omáčkou plnou bohaté chuti. Kombinace jemného masa a krémové omáčky vytváří neodolatelnou kombinaci,…
Mac & Cheese je oblíbená americká pochoutka, která je naprosto jednoduchá na přípravu. Pokud máte dostatečný energetický výdej, tak je tato pochoutka pro vás…
Špagety s mletým masem je oblíbené italské jídlo, které se snadno připravuje a je plné chutí. Tento recept vás provede jednoduchými kroky k vytvoření…