Kuře na paprice je tradiční české jídlo, které je oblíbené pro svou jemnou chuť a vůni sladké papriky. Tato lahodná omáčka s jemným masem…
Hovězí po burgundsku (Boeuf Bourguignon) je klasický francouzský pokrm, který spojuje jemné hovězí maso s bohatou, vínovou omáčkou. Tento recept vás naučí, jak připravit…
Guláš není oblíbený jen u nás, ale i v dalších kuchyních, kde figuruje měkké, šťavnaté a dlouho dušené maso. Existuje mnoho druhů gulášů, ale…
Hovězí plátky na houbách je tradiční české jídlo, které spojuje šťavnaté a křehké plátky masa s chutí lesních hub. Hovězí plátky na houbách od…
Segedínský guláš pochází z Maďarska a název vychází z názvů Szekély gulyás nebo székelykáposzta neboli Székelyho zelí. Pojďme si připravit počeštělou verzi této výborné…
Francouzi mají své hovězí po burgundsku, Maďaři vaří perkelt, a u nás v Česku si pochutnáváme na hovězím guláši. Každý ho připravuje trochu jinak,…
Vepřové maso a lesní houby, to je kombinace, která jde perfektně k sobě. Průměrný Čech zkonzumuje za rok nejvíce vepřového masa a také jsme…
V Itálii žádný pojem jako boloňské špagety neexistuje. Italové připravují pouze boloňské ragú a to servírují nejčastěji s plochými nudlemi tagliatelle. My si však…