Pikantní masová pochoutka, která se dá zavařit do sklenic a vydrží vám? Není problém. Připravte si masové ďábelské tousty se zeleninou, které jsou skvělé…
Nasi goreng, tradiční indonéská smažená rýže, je lahodné a voňavé jídlo plné exotických chutí. Kombinuje rýži, sójovou omáčku, vejce, zeleninu a v našem případě…
Kung Pao je tradiční čínské jídlo pocházející z provincie S’-čchuan, známé svou pikantní a aromatickou chutí. Obsahuje kousky kuřecího masa smažené s arašídy, chilli…
Domácí fermentovaná chilli omáčka Sriracha je perfektní volbou pro ty, kdo milují výrazné a pikantní chutě. Tento recept vás provede krok za krokem přípravou…
Tyto dýňové špagety jsou ideální pokrm během chladných podzimních dní a obzvláště během Halloweenu. Můžete na ně totiž použít zbytky z vydlabávání dýní i…
Kuřecí kari se smetanou je lahodný pokrm, který spojuje exotické koření s jemností smetanové omáčky. Tento jednoduchý a rychlý recept je ideální pro všechny…
Guláš není oblíbený jen u nás, ale i v dalších kuchyních, kde figuruje měkké, šťavnaté a dlouho dušené maso. Existuje mnoho druhů gulášů, ale…
Katův šleh neboli ‚kaťák‘ najdete v českých hospodách a restauracích pod mnoha názvy. Vždy se jedná o maso na nudličky se zeleninovou směsí a…
Francouzi mají své hovězí po burgundsku, Maďaři vaří perkelt, a u nás v Česku si pochutnáváme na hovězím guláši. Každý ho připravuje trochu jinak,…