Bramborový salát je studená sváteční příloha podávaná během štědrovečerní večeře k řízkům nebo smažené rybě. Každá rodina má svůj osvědčený recept a já vám…
Hovězí po burgundsku (Boeuf Bourguignon) je klasický francouzský pokrm, který spojuje jemné hovězí maso s bohatou, vínovou omáčkou. Tento recept vás naučí, jak připravit…
Tyto dýňové špagety jsou ideální pokrm během chladných podzimních dní a obzvláště během Halloweenu. Můžete na ně totiž použít zbytky z vydlabávání dýní i…
Jsme národem houbařů a recept na takovou houbovou klasiku jako je smaženice s vejci nesmí chybět. Staročeská smaženice z čerstvých hub je naprosto jednoduchý…
Houbařská sezóna stále neskončila a houbové úlovky je potřeba zpracovávat. Tato houbová směs na topinky je vhodná k zavaření a uschování, takže ji kdykoli…
Sbírání hub je u nás tak trochu národním sportem. Jakmile přijde houbová sezóna, tak se lidi předhání na sociálních sítích, kdo má lepší úlovky.…